Okulumuz Hakkında

Pekmezli Mah. AKÇAKALE / ŞANLIURFA
 Fotoğrafı

VİZYON

"Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!" anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. "Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde sürekli lider, Türkiye için dünyayla yarışan bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ana dilini çok iyi bilen ve kullanan, ülkesini seven, milli-manevi değerlerine sahip çıkan, yurttaşlık bilinci yüksek, beden ve ruh sağlığı iyi, ilgi ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeye çalışan, iletişim becerisi yüksek, grup çalışmasına yatkın, teknolojiyi sadece alan ve kullanan değil, üretebilen, girişimci ve üretken, bilgiye ulaşma becerisi kazanmış, En az bir yabancı dil bilen, araştırma ve analitik düşünme potansiyeli yüksek, insan haklarına saygılı, doğru, adaletli ve demokratik davranan, özgüven sahibi, çevre bilinci gelişmiş, sorumluluk üstlenip risk alabilen, edindiği bilgi ve beceri ile hayat boyunca sorun yaşamayan lider özellikli bireyler olarak yetiştirmektir.

Öğretmen

KALORİFER

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okulumuzun yeni lojmanlarında 6 daire, eski lojmanlarında ise 2 daire bulunmaktadır.

Pansiyon Bilgisi

YOK / TAŞIMALI

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİNE 100 İLÇE MERKEZİNE 45 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Pekmezli Mahallesi Akçakale - Ceylanpınar yolu üzerinde, Akçakale´ye 45 km. Mahallemizde ilkokul, ortaokul, lise, sağlık ocağı, özel sağlık merkezi, servis kooperatifi, halı saha ve market mevcuttur.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi