Pekmezli İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://pekmezliilkokulu63.meb.k12.tr
Adres : Pekmezli Mah. AKÇAKALE / ŞANLIURFA
VİZYON : "Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!" anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. "Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde sürekli lider, Türkiye için dünyayla yarışan bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ana dilini çok iyi bilen ve kullanan, ülkesini seven, milli-manevi değerlerine sahip çıkan, yurttaşlık bilinci yüksek, beden ve ruh sağlığı iyi, ilgi ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeye çalışan, iletişim becerisi yüksek, grup çalışmasına yatkın, teknolojiyi sadece alan ve kullanan değil, üretebilen, girişimci ve üretken, bilgiye ulaşma becerisi kazanmış, En az bir yabancı dil bilen, araştırma ve analitik düşünme potansiyeli yüksek, insan haklarına saygılı, doğru, adaletli ve demokratik davranan, özgüven sahibi, çevre bilinci gelişmiş, sorumluluk üstlenip risk alabilen, edindiği bilgi ve beceri ile hayat boyunca sorun yaşamayan lider özellikli bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İKİLİ ÖĞRETİM
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 12.50/ 17.15
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Pansiyon : YOK / TAŞIMALI
Lojman : Okulumuzun yeni lojmanlarında 6 daire, eski lojmanlarında ise 2 daire bulunmaktadır. Sayısı:8
Servis :
Ulaşım : ÖZEL ARAÇ VE KÖY SERVİSİ
Yerleşim Yeri : Pekmezli Mahallesi Akçakale - Ceylanpınar yolu üzerinde, Akçakale´ye 45 km. Mahallemizde ilkokul, ortaokul, lise, sağlık ocağı, özel sağlık merkezi, servis kooperatifi, halı saha ve market mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 100 İLÇE MERKEZİNE 45 KM
Kontenjan Bilgileri :